Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Субота, 20 квітня 10:06
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

17 августа 2017, 10:56

На Житомирщині іноземний інвестор нарощує виробничі потужності

Управлінням Державної архітектурно-будівельної інспекції у Житомирській області видано сертифікат про готовність до експлуатації нових приміщень аграрного підприємства.

Зокрема, у с. Грозине Коростенського району завершено третю чергу реконструкції тваринницького комплексу під комплекс по вирощуванню (відгодівлі) свиней. Замовником робіт є українсько-данське підприємство – ТОВ «ДФУ АГРО».

Новозбудоване приміщення загальною площею понад 2,1 тис. м² відповідає стандартам організації виробництва на свинофермах Данії, головний з яких – це суворе дотримання біобезпеки. Майже вся робота на фермі автоматизована, з мінімальним доступом людини до тварини. Потужності третьої черги свинокомплексу складають 8,83 тис. голів тварин на рік, а вартість основних фондів, прийнятих в експлуатацію, – понад 14,1 млн. грн.

Нарощування потужностей аграрного підприємства сприятиме подальшому збільшенню обсягів виробництва тваринницької продукції у регіоні та має позитивно позначиться на його розвитку в цілому.
Погода, Новости, загрузка...