Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 29 березня 17:03
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

21 августа 2017, 12:41

Оперативна інформація щодо ліквідації пожежі на території "Поліського природного заповідника" у Житомирській області станом на 12:00

Станом на 12:00 21 серпня площа пожежі на території Поліського природного заповідника залишається в межах 120 га.

Гелікоптером проведено розвідку місця надзвичайної ситуації та продовжується гасіння пожежі на окремих ділянках вглиб лісового масиву. Також залучено пожежний літак Ан-32П ДСНС України.

Фахівці тримають по периметру вогонь, щоб не допустити його розповсюдження за межі зазначеної площі. Наразі відчуваються сильні пориви вітру північно-західного напрямку, це поки що не дає можливості пожежній авіації здійнятися у повітря. Відстань до кордону з Республікою Білорусь залишається в межах 1,5 км.

До гасіння пожежі напередодні було залучено пожежну авіацію ДСНС України з міста Ніжин (гелікоптер Мі-8 з водозливним пристроєм та 2 пожежні літаки АН-32 П), які скинули в епіцентр пожежі 38 тонн води.

Загалом на ліквідацію наслідків лісової пожежі залучено сили загальною чисельністю 218 чоловік та 40 одиниць техніки.

Нагадаємо, 20 серпня близько 14:55 на території «Поліського природного заповідника» Копищанського лісництва у 14 кварталі сталося загорання лісового масиву окремими осередками на площі близько 120 га (з них 2 га верхового).
Погода, Новости, загрузка...