Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 19 квітня 15:21
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

21 августа 2017, 19:32

Оперативна інформація щодо ліквідації пожежі на території "Поліського природного заповідника" у Житомирській області (станом на 18.30)

Станом на 18:30 21 серпня площа пожежі на території Поліського природного заповідника залишається в межах 120 га.

Гелікоптером проведено розвідку місця надзвичайної ситуації та продовжується гасіння пожежі на окремих ділянках вглиб лісового масиву. Також залучено пожежний літак Ан-32П ДСНС України. Авіацією на осередки пожежі скинуто 40 т. води.

Фахівці тримають по периметру вогонь, щоб не допустити його розповсюдження за межі зазначеної площі. Відстань до кордону з Республікою Білорусь залишається в межах 1,5 км.

Загалом на ліквідацію наслідків лісової пожежі залучено сили загальною чисельністю 218 чоловік та 40 одиниць техніки, у тому числі пожежну авіацію ДСНС України з міста Ніжин (гелікоптер Мі-8 з водозливним пристроєм та 2 пожежні літаки АН-32 П).

Нагадаємо, 20 серпня близько 14:55 на території «Поліського природного заповідника» Копищанського лісництва у 14 кварталі сталося загорання лісового масиву окремими осередками на площі близько 120 га (з них 2 га верхового).
Погода, Новости, загрузка...