Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 28 березня 18:28
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

23 августа 2017, 14:58

Дільничні офіцери поліції вилучили наркотики у житомирянина

Пообіді 22 серпня поліцейські зупинили на вул. Покровській у м. Житомирі підозрілого перехожого. Під час поверхневого огляду у нього виявили паперовий згорток з подрібненою рослинною сумішшю.

Працівники слідчо-оперативної групи Житомирського відділу поліції вилучили виявлене та направили на експертне дослідження. Чоловіка, як з’ясувалось, 33-річного раніше судимого житомирянина, було доставлено до поліційного відділу для з’ясування обставин події.

Нині розпочато кримінальне провадження за ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України.

За такі дії чоловікові може загрожувати штраф або виправні роботи на строк до 2 років, або піврічний арешт, або обмеження чи позбавлення волі на строк до 3 років.
Погода, Новости, загрузка...