Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 28 березня 20:29
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

30 августа 2017, 11:15

В Житомирській області - чергові небезпечні знахідки

Вчора, 29 серпня, у лісі поблизу села Березці Радомишльського району місцевий мешканець натрапив на артилерійський снаряд часів минулої війни. Ще один артснаряд знайдено на полі поблизу села Мала Рача Радомишльського району. А в селі Різня та у селищі Ксаверів Малинського району виявлено по одній мінометній міні.
Крім того, на території сільськогосподарського поля ТОВ «Єлісейські поля», неподалік села Романівка Романівського району, виявлено фугасну авіаційну бомбу.
До речі, цього ж дня піротехніками знищено три артилерійських снаряди; один в селі Світин та два у селі Тетерівка Житомирського району.
Тож пригадаймо, як потрібно себе поводити, якщо ви виявили підозрілі предмети, схожі на боєприпаси. Необхідно по можливості обгородити місце їх знаходження, організувати охорону та негайно сповістити місцеві органи влади та пожежно-рятувальну службу.
Категорично заборонено брати вибухонебезпечні предмети в руки, переносити з місця на місце, розпилювати їх, кидати у вогонь або ж здавати на металобрухт!
Погода, Новости, загрузка...