Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 28 березня 23:29
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

8 сентября 2017, 11:17

В Олевському районі поліцейські розшукали грабіжника

7 вересня до Олевського відділення поліції звернувся 55-річний житель с.Недашків із повідомленням про пограбування. Поліцейські затримали зловмисника.

Заявник розповів, що близько 14 години він перебував біля магазину у с. Білокоровичах. Раптом до нього підійшов незнайомець, вирвав з рук заявника гроші в сумі 1,2 тисячі гривень і втік.

У результаті вжитих заходів оперативники кримінальної поліції встановили, що до злочину можу бути причетний 34-річний житель селища Бучманів. Чоловік свою вину визнав, відібрані у заявника кошти у нього вилучені.

Подію кваліфіковано за ч.1 ст.186 (Грабіж) ККУ. Усі обставини з’ясовуються у рамках розпочатого кримінального провадження.

За чинним законодавством винуватцеві можу загрожувати штраф, громадські або виправні роботи, піврічний арешт чи позбавлення волі строком до 4 років.
Погода, Новости, загрузка...