Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 29 березня 06:36
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

15 сентября 2017, 10:10

У Житомирі дільничні офіцери виявили наркотики у перехожого

Підозрілого чоловіка поліцейські помітили в обідню пору по вул. Гоголівській в обласному центрі. Під час поверхневого огляду з’ясувалось, що він зберігає при собі поліетиленовий пакет з рослинною масою.

На місці події працювала слідчо-оперативна група поліції. Виявлене було вилучено та направлено на експертне дослідження.

Відповідно до ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) ККУ 38-річному житомирянину, який зберігав зілля, може загрожувати штраф або виправні роботи на строк до 2 років, або піврічний арешт, або обмеженням чи позбавлення волі на строк до 3 років.
Погода, Новости, загрузка...