Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 18 квітня 10:37
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

20 сентября 2017, 09:15

У Житомирі поліція проводить профілактичні рейди

Під час спеціальних рейдів інспектори Житомирського відділу поліції виявили в обласному центрі кілька фактів незаконного продажу спиртного та тютюнових виробів, а також понад десяток випадків виготовлення та зберігання самогону.
Під час профілактичних заходів правоохоронці перевіряли торгівельні заклади щодо дотримання власниками та продавцями вимог антиалкогольного законодавства та встановленого режиму роботи торгівельних точок.
Відтак під час перевірки одного з нічних кіосків по вул. В. Бердичівській поліцейські задокументували продаж тютюнових виробів за відсутності відповідної ліцензії на право реалізації таких товарів. За таких обставин продавчиню було притягнено до адміністративної відповідальності за ч.1 ст.156 (Порушення правил торгівлі пивом, алкогольними, слабоалкогольними напоями і тютюновими виробами) Кодексу України про адміністративні правопорушення.
А продавець кіоску по вул. Перемоги, очевидно сподіваючись на додаткові прибутки, після 22-ї години продовжив торгівлю у порушення встановленого режиму роботи закладу. Відтак за вказаним фактом поліцейські склали адміністративний протокол за ч.1 ст.155 (Порушення правил торгівлі і надання послуг працівниками торгівлі, громадського харчування та сфери послуг, громадянами, які займаються підприємницькою діяльністю) КУпАП.
За словами заступника начальника Житомирського відділу поліції Володимира Богдана, упродовж кількох останніх днів дільничні офіцери поліції провели рейди й по оселях, господарі яких виготовляють самогон. У результаті було виявлено 11 таких фактів, за якими складено адміністративні протоколи за ст. 176 (Виготовлення, зберігання самогону та апаратів для його вироблення) КУпАП. Саморобну продукцію було вилучено та знищено. З самогонниками проведено профілактичні заходи.
Окрім того, за куріння у заборонених місцях (ст. 175-1 КУпАП) складено понад 30 адмінпротоколів, ще близько півтора десятка житомирян притягнено до адміністративної відповідальності за розпивання пива, алкогольних, слабоалкогольних напоїв у заборонених законом місцях або появу у громадських місцях у п'яному вигляді.
Правоохоронці закликають житомирян дотримуватися антиалкогольного законодавства та у разі, якщо помітять, що спиртне або цигарки продають дітям, негайно телефонувати «102».
Погода, Новости, загрузка...