Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 19 квітня 03:34
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

3 октября 2017, 15:42

Коростенський район: вогнеборці ліквідували загоряння у підвальному приміщенні двоповерхового житлового будинку

2 жовтня о 10:57 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в підвальному приміщенні двоповерхового багатоквартирного житлового будинку, що в с. Михайлівка Коростенського району. Про це рятувальників сповістили мешканці будинку, які відчули їдкий запах горілого.

По прибуттю чергового караулу вогнеборців у складі 5 чоловік з підвального приміщення йшов густий дим. Жителі квартир вже встигли самостійно залишити свої помещкання. Провівши розвідку в підвалі, надзвичайники виявили осередок займання в одній із дерев’яних комірчин.

Об 11:23 пожежу локалізізували, а об 11:37 – ліквідували. Внаслідок надзвичайної події загиблих та травмованих не виявлено. Вогонь устиг знищити окремі речі домашнього вжитку в палаючій комірчині.

Причину пожежі наразі встановлюють фахівці. Попередньо з’ясовано, що того дня власниця комірчини заходила до підвалу із свічкою.
Погода, Новости, загрузка...