Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 29 березня 14:26
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

14 октября 2011, 09:04

В Житомирі горів гуртожиток фізмату?

сь що розповіли Репортерові Житомира очевидці-студенти: "Вчора близько 8.10 ми виходили
Вчора в 3-му гуртожитку ЖДУ ім. І. Франка трапилося надзвичайна подія. Сталася пожежа.

Студентів евакуювалали.

Ось що розповіли Репортерові Житомира очевидці-студенти: "Вчора близько 8.10 ми виходили з гуртожитку. Спустившись на перший поверх, побачили там багато диму. Спочатку подумали, що горить щось на кухні. А потім помітили, як з підвалу йде дим.

Через 20 хвилин з'ясувалося, що горить проводка в підвалі. Нас усіх вивели на вулицю. Пізніше приїхали якісь служби, і загасили проводку. Наш деканат відправив нас по своїм домівках.

На старостаті сказали, що винні, як завжди, студенти, бо вімкнули обігрівачі, ноутбуки, фени, плойки тощо. А те, що на першому поверсі відчувався запах паленої проводки ще з понеділка, ніхто не врахував.

Після цього інциденту нам заборонено використовувати електричні прилади, крім холодильника.

Вчора ми винесли з гуртожитку всі електроприлади, які принесли до університету й сиділи з ними на парах. Адже нам повідомили, що перевірятимуть в кімнатах абсолютно все. А якщо щось знайдуть, оштрафують або виселять з гуртожитку.

У будь-якому разі світла в гуртожитку немає. Можливо, з`явиться у понеділок, а поки ми вдома".

Репортер Житомира зателефонував у прес-службу МНС України в Житомирській області за отриманням детальнішої інформації. Але Сергій Уланов не підтвердив дані щодо пожежі в гуртожитку. Сергій Борисович сказав, що до їхньої бази даних така інформація не надходила.

Тоді ми звернулись до заступника декана фізико-математичного факультету з виховної роботи Єрємєєвої Віри Модестівни. Вона нас запевнила, що ніякої пожежі не було.

"Ні пожежі, ні плавлення проводки не було. З ладу вийшов трансформатор, який досить довго прослужив гуртожитку для забезпечення світла. Поки йдуть ремонтні роботи, світла не буде. Студентів ми відправили додому в цілях їхньої ж безпеки. Адже відсутність світла може привести до травматизму. Крім цього, студенти в будь-якому разі не зможуть готуватись до занять. Я з впевненністю говорю, що гуртожиток у цілісності й готовності. Вже з наступного тижня він знову буде функціонувати," - розставила крапки над І Віра Модестівна.

Репортер Житомира
Погода, Новости, загрузка...