Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Середа, 24 квітня 15:24
Анонси
В епіцентрі
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімей
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімей
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімейВолейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громад

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

4 октября 2017, 10:44

В Андрушівці поліція вилучила наркотики

Під час огляду помешкання жительки районного центру поліцейські виявили сумку з висушеною рослинною масою. За попередніми даними, господиня зберігала нарковмісні коноплі.

3 жовтня дільничні офіцери поліції провели огляд будинку, в якому проживає 22-річна жителька м. Андрушівки. У помешканні поліцейські виявили матерчату сумку з висушеним подрібненим зіллям загальною вагою близько 100 г.

Виявлене було вилучено та направлено на експертне дослідження до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС.

За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст.309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) КК України. Правоохоронці з’ясовують походження зілля та мету його зберігання.

Законодавством незаконні оборудки з нарковмісними речовинами караються штрафом від 50 до 100 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до 2 років, або арештом на строк до 6 місяців, або обмеженням волі на строк до 3 років, або позбавленням волі на той самий строк.
Погода, Новости, загрузка...