Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 29 березня 01:49
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

11 октября 2017, 09:55

Брусилівські поліцейські з'ясовують обставини дачної крадіжки

10 жовтня до поліції надійшло повідомлення про крадіжку майна з території дачного будинку, розташованого у с. Болячеві. Правоохоронці встановили, що до вчинення правопорушення може бути причетна 64-річна місцева жителька. Розпочато досудове розслідування.

На місці події поліцейські з’ясували, що крадіжку було вчинено кілька днів тому. З території домогосподарства, що належить 67-річній жительці м. Києва, було викрадено 15-метрову металеву газову трубу та дві драбини. Пропажу виявив знайомий власниці, який наглядав за будинком, та повідомив до поліції.

Відповідна інформація була внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст.185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України.

Працівники поліції Брусилівського ВП з’ясували, що до вчинення злодіяння може бути причетна 64-річна місцева жителька. У жінки вилучили викрадене, у скоєному вона зізналась. Нині триває з’ясування обставин події.

За чинним законодавством вчинення правопорушення може обернутися для жінки позбавленням волі строком від 3 років
Погода, Новости, загрузка...