Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Субота, 20 квітня 03:22
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

12 октября 2017, 10:34

В області знешкоджено 5 мінометних мін

Вчора, 11 жовтня, групою піротехнічних робіт Управління ДСНС в області знешкоджено 5 мінометних мін та артилерійський снаряд часів минулої війни. Вибухонебезпечні предмети були знайдені в селах Подолянці Чуднівського та Кириївка Любарського районів.

У цей же день мешканець міста Бердичева натрапив на небезпечні знахідки. Ними виявилися 5 артилерійських снарядів. Знайдено артснаряд і в селі Райгородок Бердичівського району.

Зважаючи на це, вкотре звертаємось до жителів області з проханням бути обережними у разі виявлення підозрілих предметів, схожих на боєприпаси. У жодному разі не чіпайте їх, адже вони можуть вибухнути. Про знахідку негайно телефонуйте до Служби порятунку за номером 101!
Погода, Новости, загрузка...