Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 19 квітня 20:04
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

20 октября 2017, 09:53

У Житомирі дільничні офіцери поліції розшукали квартирного крадія

19 жовтня до поліції звернувся 26-річний житель обласного центру із повідомленням про крадіжку з його квартири майна. Поліцейські встановили, що до вчинення правопорушення причетний 22-річний житомирянин. Нині триває з‘ясування обставин події.

Зі слів заявника правоохоронці з’ясували, що на початку жовтня з його квартири зник терморегулятор вартістю 1500 гривень. За попередніми даними зловмисник зміг вільно зайти у помешкання, відтак поліцейські перевірили коло осіб, що мали можливість це зробити.

У результаті проведених заходів дільничні офіцери поліції встановили, що до вчинення злодіяння причетний 22-річний житомирянин. Молодик у скоєному зізнався, викрадене поліцейські вилучили.

Нині триває подальше з’ясування обставин події.

Відповідно до ст. 185 (Крадіжка) КК України вчинення злодіяння може обернутися для чоловіка штрафом, громадськими або виправними роботами, піврічним арештом або позбавленням волі строком до 3 років.
Погода, Новости, загрузка...