Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 25 квітня 14:41
Анонси
В епіцентрі
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімей
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімей
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімейВолейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громад

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

24 октября 2017, 10:37

У Бердичеві поліція розшукала магазинного злодюжку

23 жовтня до місцевого відділу поліції звернувся 34-річний приватний підприємець із повідомленням про крадіжку товарів з його магазину. Поліцейські встановили, що до вчинення правопорушення причетний 30-річний бердичівлянин. Розпочато досудове розслідування.

За словами заявника, крадіжку було вчинено 21 жовтня. Саме тоді з його крамниці було викрадено ігрову приставку та навушники загальною вартістю понад 1300 гривень.

Відповідна інформація була внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст.185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України.
Працівники поліції вивчили записи з камер відеоспостереження та встановили особу ймовірного правопорушника. У результаті з’ясувалось, що до вчинення злодіяння може бути причетний 30-річний раніше судимий місцевий житель. Частину викраденого поліцейські у нього вилучили. Нині триває подальше з’ясування обставин події.

За чинним законодавством крадіжка карається штрафом, громадськими або виправними роботами, піврічним арештом або позбавленням волі строком до 3 років.
Поліцейські застерігають працівників торгівельних закладів: будьте максимально уважними на робочих місцях. Ваша зібраність, відповідальність та обачність допоможе ефективно виконувати свої обов’язки та не допускати крадіжок майна. Також зберігайте власні речі у недоступних для покупців місцях, аби не створювати сприятливих для крадіжок ситуацій.
Погода, Новости, загрузка...