Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 19 квітня 15:47
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

25 октября 2017, 11:46

Новоград-Волинський район: вогнеборці ліквідували пожежу в приватному житловому будинку

24 жовтня о 14:00 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в приватному житловому будинку, що в с. Наталівка Новоград-Волинського району. Про це рятувальників сповістили селяни, які побачили як димить з будинку. Вони подзвонили і сину власника житла, який швидко прибіг та допоміг залишити батьку дім.

По прибуттю рятувальників до місця виклику, в оселі спостерігалось сильне задимлення. Їм довелось застосовувати апарати на стисненому повітрі. Силами бійців ДСНС о 14:15 пожежу локалізовано, а о 14:50 ліквідовано. Внаслідок надзвичайної події загиблих та травмованих не виявлено. Вогонь устиг знищити диван, 2 кв. м. підлоги та окремі речі домашнього вжитку.

Попередньо встановлено, що причиною пожежі стало порушення правил пожежної безпеки при експлуатації пічного опалення. Як з’ясувалося, господар помешкання розтопив піч та ліг спати. На печі висів килим, з якого і поширилось полум’я на ліжко та інше домашнє майно.
Погода, Новости, загрузка...