Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 28 березня 16:50
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

26 октября 2017, 13:17

Пулинський район: бійці ДСНС врятували від знищення вогнем житловий будинок та сіновал

26 жовтня о 00:56 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в господарчій будівлі, що в с. Івановичі Пулинського району. Одразу за вказаною адресою виїхали рятувальники 27-ї Державної пожежно-рятувальної частини.

З’ясувалося, що внаслідок пізнього виявлення загоряння господарями вогонь вже встиг охопити господарчу будівлю на площі 104 кв. м, під дахом якої були розміщені літня кухня, гараж та складське приміщення. Крім того, на відстані 3-4 метри знаходилися житловий будинок та сінник із 3 т сіна.

Пожежу локалізовано о 01:20, ліквідовано о 04:10. Вогнем знищено господарську споруду та деяке домашнє майно. Рятувальники не допустили поширення полум’я на господарський будинок та сінник із сіном. Внаслідок надзвичайної події жертв та постраждалих немає.

Ймовірна причина загоряння – порушення правил пожежної безпеки при експлуатації пічного опалення. За словами господарів, вчора в них цілий день топилася піч у літній кухні.

На місце події працювало 4 рятувальники на пожежному автомобілі.
Погода, Новости, загрузка...