Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Субота, 20 квітня 15:24
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

29 октября 2017, 11:36

У Житомирському районі затримали авто з викраденою деревиною

27 жовтня працівники поліції зупинили за порушення Правил дорожнього руху вантажівку. Як з’ясувалось, водій перевозив дубові колоди без жодних документів щодо їх походження. Триває з’ясування всіх обставин.

Уранці 27 жовтня працівники Житомирського районного відділення поліції під час профілактичних заходів у районі помітили на автодорозі Житомир-Сквира, неподалік с. Скоморохів, автомобіль «Газель 2705», керманич якого порушив ПДР. Відтак транспортний засіб було зупинено для перевірки.

У подальшому з’ясувалось, що у кузові вантажівки знаходяться 16 двометрових дубових колод. Водій не зміг достовірно пояснити походження деревини та надати будь-як документи на вантаж.

За таких обставин на місце події було викликано слідчо-оперативну групу поліції. Автомобіль з лісопродукцією було вилучено.

Нині триває подальше з’ясування обставин у рамках кримінального провадження, розпочатого за ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України.

Законодавством таємне викрадення чужого майна карається штрафом, громадськими або виправними роботами, піврічним арештом або позбавленням волі строком до 3 років.
Погода, Новости, загрузка...