Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Вівторок, 23 квітня 13:21
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

30 октября 2017, 10:38

На Житомирщині поліцейські виявляють порушників міграційного законодавства

В області проводяться спільні заходи поліції та міграційної служби по виявленню осіб, які незаконно або з порушеннями законодавства перебувають в Україні. Чергові рейди пройшли 26 та 27 жовтня в обласному та районних центрах, під час яких затримано 6 іноземців.

Усі затримані доставлялись до поліції для встановлення осіб та перевірки підстав перебування в Україні. У разі ненадання ними необхідних документів відносно чоловіків оформлялись відповідні адміністративні матеріали.

Так, за результатами проведення заходів на території області за період з 16 жовтня зафіксовано 50 порушень міграційного законодавства, у більшості випадків – перевищення терміну перебування іноземців в Україні. Відтак відносно 14 осіб прийнято рішення про примусове повернення до країни громадянства, щодо 2 – про добровільне повернення, ще 2 іноземцям заборонено в’їзд у нашу державу терміном на 3 роки. На порушників накладено штрафів на загальну суму близько 23 тисяч гривень.

- Заходи з протидії незаконній міграції були активізовані з серпня і нині є постійними у комплексі профілактичних дій поліції, - прокоментував заступник начальника ГУНП Артем Лисогор. – Їх мета – не дозволяти заїжджим гастролерам вчиняти в Україні будь-які протиправні дії: чи то адміністративні правопорушення, чи кримінальні. Необхідність адекватної реакції на появу «кримінальної міграції» у нас назріла уже давно, то ж дії поліції направлені на її подолання.

Нагадаємо, що у жовтні житомирськими оперативниками було затримано відразу дві групи іноземців, вихідців з кавказького регіону, які вчиняли розбої, крадіжки та інші злочини. Нині вони під вартою.

Лише упродовж серпня поліцейські спільно з міграційною службою виявили близько 370 адміністративних порушень, вчинених громадянами інших держав. Майже кожне третє пов’язане із правилами перебування в Україні і відповідно за матеріалами поліції порушники були притягнені працівниками міграційної служби до відповідальності. Відносно 35 осіб, переважно громадян СНД, були прийняті рішення про примусове
Погода, Новости, загрузка...