Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 18 квітня 07:18
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

3 ноября 2017, 10:29

За втручання прокуратури Житомирщини сплачено 200 тис грн заборгованості за оренду землі

Прокуратура Житомирської області ефективно вживає заходи представницького характеру з метою усунення порушень земельного законодавства, зокрема, щодо повної сплати приватними підприємствами орендної плати за використання наданих їм земельних ділянок.

Установлено, що товариство з обмеженою відповідальністю, отримавши в оренду терміном на 49 років земельну ділянку площею понад 30 га, що у Бердичівському районі, тривалий час не сплачувало орендної плати, заборгувавши до місцевого бюджету 200 тис грн.

Бердичівська місцева прокуратура, з метою захисту інтересів держави, заявила позов про стягнення з боржника орендної плати.

Під час розгляду господарським судом Житомирської області позовних вимог прокуратури товариство сплатило заборгованість на суму 200 тис грн
Погода, Новости, загрузка...