Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 25 квітня 20:16
Анонси
В епіцентрі
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімей
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімей
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімейВолейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громад

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

9 ноября 2017, 10:30

У Хорошівскому районі викрито крадія домашньої худоби

8 листопада до поліції звернулась 19-річна жителька району із повідомленням про крадіжку телиці з її домогосподарства. З’ясувалось, що до злодіяння причетний родич заявниці.

За словами жінки, крадіжку було вчинено цього ж дня зранку, коли вона з чоловіком була відсутня вдома. За показами свідків та очевидців у чужому хліві «похазяйнував» 27-річний брат господаря. Чоловік зайшов до домоволодіння та викрав звідти телицю вартістю 6,5 тисяч гривень.

Працівники поліції розшукали чоловіка, вилучили худобу та повернули господарям. Нині триває подальше з’ясування обставин події.

Відповідно до ч.3 ст.185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України винуватцеві може загрожувати покарання у вигляді позбавлення волі строком від 3 до 6 років.
Погода, Новости, загрузка...