Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 19 квітня 19:55
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

9 ноября 2017, 12:19

Патрульні поліцейські розповіли про ситуацію на дорогах міста та найбільш поширені порушення ПДР

8 листопада, у приміщенні міської бібліотеки імені Василя Земляка відбулась зустріч представників ЗМІ та патрульної поліції.
З 1 січня по 30 жовтня, патрульними оформлено 24 085 тисячі постанов: 1926 - адміністративні попередження та 22 159 тисячі постанови про вчинення адміністративних правопорушень зі стягненням у вигляді штрафу.

На зустрічі були присутні представники відділів Управління патрульної поліції: адміністративної практики, безпеки дорожнього руху та сектору розшуку та опрацювання матеріалів ДТП. Окрім цього командир батальйону розповів про найбільш поширені порушення та рекомендував водіям освіжити знання ПДР.

Серед причин, що зумовлюють велику кількість ДТП слід виділити: перевищення водіями швидкості, порушення правил маневрування, недотримання безпечної дистанції та інтервалу, нехтування ПДР під час проїзду перехресть. Разом з тим, патрульні вкотре закликали водіїв не користуватись мобільними телефонами під час керування автомобілем, адже це відволікає від ситуації на дорозі, котра змінюється постійно.

«Ми будемо й надалі проводити подібні зустрічі, адже патрульна поліція працює дуже в інтенсивному ритмі. Це наше місто і ми маємо робити все для того, щоб воно було безпечним», - завершив зустріч т.в.о. заступника начальника управління Шевчук Богдан Богданович.
Погода, Новости, загрузка...