Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Вівторок, 23 квітня 14:57
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

14 ноября 2017, 16:20

Міська влада відзначила італійську асоціацію за вагомий внесок у розвиток інклюзивного освітнього середовища Житомира

Представникам італійської асоціації Cavaion nel Mondo 14 листопада керуючий справами виконавчого комітету Ольга Пашко вручила подяки.

Асоціації подякували за багаторічну благодійну допомогу школі «Всесвіт» та вагомий внесок в розвиток інклюзивної освіти в Житомирі.

Окрім того, Ольга Пашко передала слова вдячності від міського голови Сергія Сухомлина:

«Інклюзивна освіта – це динамічний процес, який знаходиться в постійному розвитку. Інклюзивна освіта є важливим підходом, який допомагає адаптувати освітню програму та навчальне середовище до потреб учнів, які відрізняються своїми можливостями. Переконаний, що команда Асоціації – це люди з високим інтелектуальним рівнем, а ваші успіхи базуються на досвіді та професіоналізмі співробітників. Я високо ціную співпрацю з Асоціацією Cavaion nel Mondo та сподіваюся на подальшу плідну спільну роботу».

Школа «Всесвіт» заснована в 1994 році. Шкільна програма навчання включає в себе обов'язкову державну програму, спецпрограми з вивчення італійської мови, а також широкий вибір факультативів й гуртків за інтересами. Школa працює за програмою інклюзивної педагогіки.
Погода, Новости, загрузка...