Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Субота, 20 квітня 04:35
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

14 июня 2011, 19:58

У Житомирі відбулася посмертна презентація книг Олексія Опанасюка

Презентація 3-ох книг Олексія Опанасюка відбулася вже після його смерті. Письменник,
У Житомирі відбулася посмертна презентація книг Олексія Опанасюка. Наприкінці життя наш земляк, письменник-документаліст активно працював над трьома своїми знаковими книгами: «Січ Тараса Бульби-Боровця в Олевську», «Живий біль або Зникали у відомому напрямку», та «Іван Огієнко і літописний Воздвиждень з його окресами». Ці книги побачили світ протягом двох років. Перші дві навіть встигли перевидати через великий інтерес у читачів.

Презентація 3-ох книг Олексія Опанасюка відбулася вже після його смерті. Письменник, громадський діяч, знаний на Житомирщині, Україні та за її межами своє творче життя присвятив документалістиці.

Презентацію книг Олексія Опанасюка приурочили до 9-го дня від смерті самого письменника. Його син Олексій розповідає, що батько останній рік активно працював над книгами, боячись не встигнути завершити почате до кінця.
Рідні, друзі, колеги вшанували пам»ять Олексія Опанасюка добрим словом, виступом артистів. Присутніх заохотили ближче познайомитись з презентованими книгами, в які автор вклав усю свою душу.
Погода, Новости, загрузка...