Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 25 квітня 13:47
Анонси
В епіцентрі
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімей
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімей
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімейВолейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громад

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

16 ноября 2017, 15:36

Завтра у Житомирі звучатимуть сирени

17 листопада буде проведено комплексну річну перевірку системи централізованого оповіщення міста. У цей день, з 14.00 год. до 15.00 год., звучатимуть електросирени, які розміщені в різних куточках міста. Звук їх означає попереджувальний сигнал: «Увага всім!». Почувши звук сирени слід ввімкнути проводовий радіоприймач та уважно прослухати інформацію - роз’яснення.

Існуюча система централізованого оповіщення міста має можливість доводити необхідну інформацію до населення про загрозу або виникнення надзвичайних ситуацій, інформувати про обстановку, яка склалася та порядок дій у таких випадках, заходи, що вживаються органами місцевого самоврядування для запобігання надзвичайним ситуаціям, подолання їх наслідків.
Погода, Новости, загрузка...