Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 29 березня 00:28
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

21 ноября 2017, 14:46

Співпраця, яка враховує інтереси роботодавця та безробітного

Державна служба зайнятості надає роботодавцям велику кількість послуг. Однією з корисних для роботодавців соціальних послуг служби є підвищення кваліфікації безробітних шляхом стажування їх на підприємстві. Стажування для роботодавця – це найкращий спосіб задовольнити потребу в робочій силі кваліфікованими кадрами, а для безробітного – можливість відновлення своїх трудових навичок, адаптування до нових умов, ефективного працевлаштування. Стажування безробітних здійснюється на підприємствах за умови подальшого працевлаштування на конкретні робочі місця.

Яскравим прикладом співпраці Бердичівського міського центру зайнятості з роботодавцями у питанні підготовки кадрів є проведення стажування на підприємстві ТОВ «Полімер-Техбуд». Підприємство виробляє каналізаційні полімерпіщані люки різних класів навантаження, від легких (А-15), які витримують 1 тонну навантаження, до важких (D-400) із навантаженням 40 тонн. Підприємство засноване у 2009 році, на якому працюють близько 30 осіб, 14 з яких було працевлаштовано в 2017 році після проходження стажування за професіями: токаря-розточувальника, оператора механізованого подавання суміші на АПН, оператора пульта керування на гідравлічному пресі, слюсаря-ремонтника, робітника з комплексного обслуговування й ремонту будинків, електрика цеху, завідувача складу.

Керівник підприємства задоволений співпрацею з центром зайнятості: його інтереси при формуванні трудового колективу та надана можливість підготувати кваліфікованого фахівця без зайвих матеріальних витрат.

Стажування – це реальний шанс для безробітного отримати оплачувану постійну роботу, а для роботодавця – перевіреного спеціаліста, який відповідає його вимогам.
Погода, Новости, загрузка...