Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Субота, 20 квітня 07:16
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

27 ноября 2017, 08:22

У Житомирському районі у результаті ДТП загинув пішохід

Дорожньо-транспортна пригода сталась 24 листопада близько 19.00 на автодорозі Київ-Чоп у Житомирському районі.

За попередньою інформацією, водій автомобіля «Land Rover», 38-річний житель м. Дніпра, рухаючись у напрямку м. Києва, здійснив наїзд на чоловіка, який переходив дорогу по пішоходному переходу.

У результаті ДТП 57-річний пішохід отримав тілесні ушкодження та помер на місці пригоди. На місці події працювала слідчо-оперативна група Житомирського відділення поліції.

За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за ч.2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України.

Поліцейські нагадують водіям про необхідність суворого дотримання Правил дорожнього руху та заходів безпеки. Під час кермування обирайте таку швидкість, аби мати змогу повсякчас контролювати свій транспортний засіб. Перед тим, як здійснити будь-який маневр, переконайтеся, що це буде безпечно для вас і для інших учасників дорожнього руху.
Погода, Новости, загрузка...