Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 19 квітня 22:42
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

29 ноября 2017, 16:25

У Хорошеві ВАЗ зіткнувся з фурою: водій легковика загинув

Фатальна дорожньо-транспортна пригода сталась 27 листопада близько 18.20 у районному центрі. Поліцією розпочато досудове розслідування.
На місці події працювала слідчо-оперативна група поліції.

За попередньою інформацією, водій автомобіля ВАЗ-21112, 33-річний житель району, не врахував дорожньої обстановки та виїхав на смугу зустрічного руху, де сталося зіткнення із автомобілем «MAN» під керуванням 47-річного жителя Львівщини.
У результаті ДТП водій ВАЗа загинув на місці події.

Відомості про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України. Триває з’ясування причин та обставин ДТП.

Шановні водії! Суворо дотримуйтесь ПДР та заходів безпеки під час кермування. Зважайте на ускладнення дорожніх умов у зв’язку з настанням осінньої пори. Слизьке полотно, ранні сутінки, туман і опади – не найкращі супутники водіїв у поїздках. Будьте уважними та обережними.
Погода, Новости, загрузка...