Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 28 березня 22:22
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

30 ноября 2017, 14:54

У Житомирі поліцейські презентували свою професію старшокласникам

На Житомирських районних змаганнях зі стрілецького багатоборства серед допризовників працівники відділу вибухотехнічної служби та спецпідрозділу ГУНП Житомирщини наочно представили особливості власної професії. Окрім того, вибухотехніки розповіли школярам про правила безпеки у разі виявлення підозрілих предметів.
Зустріч відбулася 30 листопада у фізкультурно-оздоровчому комплексі «Динамо» перед початком змагань. Цього дня до м. Житомира завітали представники понад десятка загальноосвітніх шкіл Житомирського району. Хлопці та дівчата перед початком змагань побували на міні-екскурсії, де відбулась демонстрація поліційних спецзасобів і учбової зброї.
Окрему розмову вибухотехніки провели зі школярами щодо актуальних для сьогодення аспектів запобігання терористичним загрозам і особистій безпеці громадян. Зважаючи на ситуацію у країні, поліцейські нагадали дітям про необхідність завжди бути обережними і виявляти пильність у транспорті й громадських місцях, знати, як виглядають підозрілі речі та що потрібно робити при їх виявленні. Правоохоронці закликали школярів ніколи не торкатися таких предметів чи робити з ними будь-які маніпуляції. Учасники зустрічі змогли роздивитися муляжі боєприпасів, розпитати поліцейських про особливості їх роботи.
Відтак по завершенню презентації розпочались власне змагання. Школярі демонстрували досягнення у збиранні та розбиранні зброї, стріляли зі спортивного пістолета та рушниці. Команди переможців братимуть участь в обласних змаганнях, що відбудуться на початку грудня.
– Проведення подібних заходів для школярів сприяють вихованню у них почуття патріотизму та відповідальності, поваги до закону, спонукають визначитися з майбутньою професією, - коментує заступник начальника Головного управління Нацполіції Житомирщини Артем Лисогор. - Під час таких заходів діти знайомляться з роботою поліцейських, спілкуються з ними і отримують необхідну інформацію для власної безпеки у повсякденному житті.
Погода, Новости, загрузка...