Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 29 березня 10:24
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

13 декабря 2017, 18:50

На Запоріжжі затримано групу "фейкових" поліцейських, які скоювали розбійні напади

Співробітниками Департаменту карного розшуку, Головного управління Національної поліції в Житомирській області, поліції в Запорізькій та Одеській областях, Корпусу оперативно-раптової дії Житомира та Запоріжжя спільно зі Службою безпеки України затримано 9 осіб за підозрою у скоєнні серії нападів.

Голова Національної поліції України Сергій Князєв розповів, що зловмисники були затримані під час чергового злочину – нападу на приватний будинок.

«Попередньо встановлено, що всі вони – мешканці окупованої частини Донеччини та підозрюються в ряді зухвалих розбоїв із застосуванням зброї, що хвилею прокотилися по території держави», – повідомив керівник Нацполіції.

Він також зазначив, що зловмисники скоювали розбійні напади на громадян, загалом, підприємців, перевдягаючись у поліцейську форму.

На місці працює слідчо-оперативна група поліції. Під час затримання у зловмисників вилучено вогнепальну зброю, гранати, формений одяг поліції та маски.

Обставини події встановлюються.
Погода, Новости, загрузка...