Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 19 квітня 18:54
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

17 октября 2011, 10:14

Відкриту лекцію в Житомирі проведе "Людина 2000 року" за версією американців

рофесора кафедри філософії Національного університету “Львівська Політехніка”, доктора
В житомирському Музеї космонавтики ім.С.П.Корольова 21 жовтня прочитає свою лекцію "ДРЕВНЕЕ НАСЛЕДИЕ РУСОВ" академік зі Львова Олександр Малюта.

Довідково стаття "Американці визнали Людиною 2000 року львів"янина Олександра Малюту", авор Ірина БЖЕЗІНСЬКА

Професора кафедри філософії Національного університету “Львівська Політехніка”, доктора філософських наук, академіка Української академії інформатики, Міжнародної академії інформатики, академіка Міжнародної академії організації та управління, львів’янина за народженням і постійним місцем мешкання Олександра Малюту наприкінці минулого року Американський бібліографічний інститут вніс до списку п’ятисот світових лідерів впливу. Що більше, ця інституція визнала Олександра Малюту Людиною 2000 року.

Сьогодні в Україні та за її межами видано понад 100 власних праць академіка Олександра Малюти, 6 із яких – базові. Однак найголовнішим здобутком академіка Малюти вважають його теорію інваріантного моделювання, головна ідея якої – стимулювання інтелектуального розвитку особистості. Малюта вчить, що сьогодні мати гаряче серце, холодний розум під жорстким контролем власної совісті – це вигідно, і вигідно всім.

“Не треба нарікати і звинувачувати у своїх проблемах і невдачах цілий світ. Кожен із нас відповідає за власну долю і спроможний її змінити, – запевняє академік. – Хочеш оволодіти світом – оволодій власним мисленням”.

Олександр Малюта каже, що вже тридцять років займається підготовкою інтелектуальної еліти. Однак він констатує, що більшість провідних українських діячів не має потрібних якостей для вирішення державних питань і навіть не прагне набути цих якостей.

Що ж до решти мешканців України, то, за підрахунками академіка, до 2015 року 80 відсотків із них просто не стане. “Винищення українського населення – це цілеспрямований процес, у якому зацікавлене певне коло осіб. Свідчення цього – те, що за останні роки рівень смертності у нас у кілька разів перевищив рівень народжуваності”, – заявляє Малюта.

Поза тим, на його думку, саме українці є і мають потенціал і надалі бути постачальниками інтелекту для решти світу. “На наші землі вже 10 тисяч років приїздять по “мозок”. Так історично склалося, що ми маємо те, що впродовж багатьох років хочуть викреслити з нашої пам’яті”, – каже він.


20 минут
Погода, Новости, загрузка...