Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 28 березня 13:25
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

16 декабря 2017, 17:03

У Житомирі проходив просвітницький семінар для громадських діячів та державних службовців

Безпека дорожнього руху, захист прав людини та медіація, - основні тези семінару, що пройшов за підтримки Головного територіального управління юстиції в Житомирській області

15 грудня, о 10-й годині, розпочався просвітницький семінар для громадських діячів та державних службовців.

Захід розпочався з доповіді про медіацію, як новий спосіб врегулювання приватних спорів. Даний вид вирішення проблемних питань не є новим для світу, проте в Україні медіація стрімко набирає обертів.

Надалі, представник відділу безпеки дорожнього руху Управління патрульної поліції в Житомирській області розповів про нововведення, що чекають на українців з нового року.

«Швидкість руху в містах буде обмежено до 50 км/год. Запроваджено автоматичну фіксацію порушень на автошляхах та по місту. Збільшено термін притягнення водії до відповідальності за керування автомобілем у стані алкогольного сп’яніння,» - розповів лейтенант поліції Павликівський Олександр.

Подібні семінари в першу чергу спрямовані на популяризацію позитивних змін, що запроваджуються в Україні. Обізнаність населення про свої права та способи їх захисту є важливим вектором для розвитку дійсно правової держави.
Погода, Новости, загрузка...