Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 29 березня 10:29
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

18 декабря 2017, 10:29

У Новограді-Волинському затримано "горіхового" злодія

Поліцейські встановили особу правопорушника, який викрав з помешкання звягельчанина волоські горіхи та велосипед. Нині триває встановлення обставин події.

15 грудня до поліції звернувся 41-річний житель райцентру з повідомленням про крадіжку з його будинку. На місці події правоохоронці з’ясували, що з оселі заявника зникли велосипед та 4 мішки з горіхами вагою близько 40 кг. Зловмисник потрапив всередину, розбивши віконне скло.

У ході проведених заходів працівники поліції з’ясували, що до злодіяння може бути причетний 25-річний місцевий житель. Його розшукали, чоловік у скоєному зізнався.

Нині триває подальше з’ясування обставин події. За чинним законодавством подібні дії караються від штрафу до позбавлення волі строком до 3 років
Погода, Новости, загрузка...