Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Вівторок, 16 квітня 14:32
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

27 декабря 2017, 13:08

У Палаці культури тривають новорічні свята

Сьогодні, 27 грудня, у святково прибраній залі Палацу культури відбулися новорічні свята для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, дітей-вихованців прийомних сімей, дитячих будинків сімейного типу, дітей із сімей, які опинилися в складних сімейних обставинах, дітей із сімей тимчасово переміщених осіб. Фахівці управління культури міської ради разом із артистами Палацу культури підготували для дітей конкурси, вікторини та цікаву новорічну виставу. А Святий Миколай обдарував кожну дитину солодощами.

«Запалити вогник радості в очах дітей – саме таку мету ставили ми під час організації цього свята. І, здається, нам це вдалося. А радість в очах дітей – це найкращий подарунок для нас – дорослих», - каже Ольга Юрченко, директор Центру соціальних служб для дітей, сім’ї та молоді міської ради.

Організатори свята – Управління культури, Служба у справах дітей, Центр соціальних служб для дітей, сім’ї та молоді міської ради.
Погода, Новости, загрузка...