Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 28 березня 14:19
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

3 января 2018, 15:23

На трасі «Житомир-Чернівці» виявили тіло 14-річного місцевого дев’ятикласника

В Хмельницькій області працівники поліції встановили особу водія транспортного засобу, який у Старокостянтинівському районі в новорічну ніч збив на смерть неповнолітнього і втік з місця події.

Ним виявився 35-річний мешканець Старокостянтинівського району. Чоловік пояснив, що, повертаючись вночі з Острополя на своєму мікроавтобусі, скоїв наїзд на підлітка і, злякавшись, втік з місця події.

Нагадаємо, 1 січня близько 8.00 ранку в с.Ладиги Старокостянтинівського району селянин на узбіччі автодороги «Житомир-Чернівці» виявив тіло 14-річного місцевого дев’ятикласника, який ввечері пішов зустрічати Новий рік до свого товариша та не повернувся додому.

Як вдалося встановити поліцейським, наїзд відбувся орієнтовно в період з 02.30 до 3.00 години 1 січня. Експерти вилучили з місця події уламки деяких деталей автомобіля, а оперативники переглянули камери відеоспостереження по трасі, що дозволило вирахувати зловмисника.

Наразі за фактом ДТП відкрито кримінальне провадження.
Погода, Новости, загрузка...