Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 25 квітня 14:20
Анонси
В епіцентрі
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімей
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімей
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімейВолейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громад

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

3 января 2018, 20:09

Хорошівський район: рятувальники деблокували травмованого пасажира, якого затисло конструкціями понівеченої автівки

30 грудня о 08:07 від медиків швидкої допомоги до Служи порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що в с. Волянщина Хорошівського району сталася дорожньо-транспортної пригоди, необхідна допомога рятувальників у вилученні травмованого.

На місці події з’ясувалося, що автомобіль BMW 325 з’їхав у кювет та здійснив зіткнення з деревом. Внаслідок чого пасажира, який сидів на передньому сидінні, затисло конструкціями понівеченої автівки. Чоловік був без свідомості.

Фахівці ДСНС за допомогою підручних засобів розжали панель та звільнили ноги травмованого. На медичних ношах рятувальники транспортували постраждалого до «карети» швидкої, яка госпіталізувала його до лікувального закладу.
Погода, Новости, загрузка...