Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 18 квітня 22:13
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

4 января 2018, 11:06

Порушень на 1,2 млн грн попередили у сфері публічних закупівель житомирські аудитори в Лугинській селищній раді

Фахівці Управління Північного офісу Держаудитслужби в Житомирській області під час аналізу інформації та документів на закупівлю Лугинською селищною радою сміттєвоза попередили порушень у сфері публічних закупівель на суму понад 1,2 млн грн.

Державні аудитори проаналізували розміщену Лугинською селищною радою на веб-порталі Уповноваженого органу з питань закупівель інформацію і з’ясували, що селищна рада провела неконкурентну переговорну процедуру закупівель без належних на те підстав, визначених Законом України «Про публічні закупівлі», та уклала договір про закупівлю із порушенням термінів визначених цим законом.

Для усунення порушень аудитори надіслали на адресу Лугинської селищної ради пропозицію щодо приведення процедури закупівель у відповідність до вимог законодавства. Замовник взяв до уваги подані пропозиції та розірвав договір.
Погода, Новости, загрузка...