Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 28 березня 15:33
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

5 января 2018, 13:33

В селі Гошів Овруцького району виникла пожежа в дерев’яному житловому будинку

4 січня в селі Гошів Овруцького району виникла пожежа в дерев’яному житловому будинку. Під час її гасіння врятовано подругу власниці оселі – 1973 року народження, яку госпіталізовано до реанімаційного відділення районної лікарні.

"Ймовірна причина займання – несправність пічного опалення. Наразі постраждала ще перебуває в реанімаційному відділенні лікарні. Жінка отримала опіки ІІ ступеня. Вогнем знищено 36 м2 покрівлі будинку та домашнє майно в кімнаті",- повідомили в райдержадміністрації.

Кожного року на Житомирщині з приходом холодів ситуація з пожежами і трагічними випадками на них значно погіршується. У переважній більшості загорання відбуваються через не прочищений димохід, перегрівання печі, появи в цегляній кладці тріщин, випаданні жарин, а також у результаті застосування для розтоплювання печі легкозаймистих рідин.
Погода, Новости, загрузка...