Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 28 березня 16:02
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

7 января 2018, 16:40

У Коростишівському районі під колесами автівки загинув пішохід

4 січня на автодорозі Київ-Чоп сталася дорожньо-транспортна пригода, у результаті якої загинув 46-річний чоловік, який раптово вибіг на проїжджу частину. Розпочато розслідування.

ДТП сталась близько 7.20 на 122 км вказаної автодороги. За попередньою інформацією, водій автомобіля «Renault Trafic», 37-річний киянин, рухаючись у напрямку столиці, здійснив наїзд на пішохода. Чоловік раптово вибіг на проїжджу частину дороги у невстановленому місці. Від отриманих травм він загинув.

Як з’ясувалось, чоловік був жителем с. Кмитова Коростишівського району.

За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Триває з’ясування всіх обставин події.

Поліція вкотре звертається до водіїв: під час кермування суворо дотримуйтесь Правил дорожнього руху та заходів безпеки, обирайте таку швидкість, щоб мати змогу постійно контролювати свій транспортний засіб і вчасно реагувати на зміну дорожньої ситуації.
Погода, Новости, загрузка...