Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 28 березня 11:28
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

10 января 2018, 12:34

В приміщенні кінотеатру "Жовтень" відбудеться благодійний ярмарок «Щедрі долоні»

В приміщенні кінотеатру "Жовтень" 13 січня з 10:00 до 17:00 відбудеться благодійний ярмарок «Щедрі долоні». За підтримки управління культури Житомирської міської ради громадська організація Союз переселенців «МИР НА ДОЛОНІ» проведе благодійний ярмарок. Мета благодійного ярмарку - зібрати кошти, аби допомогти дітям-сиротам, які мають проблеми зі здоров’ям.
Більшість учасників благодійного ярмарку - внутрішньо переміщені особи. Організатори зазначають, що кожен, хто завітає на ярмарок, зможе придбати різноманітні смаколики, сувеніри до дня закоханих, біжутерію, прикраси для дівчаток, вироби ручної роботи, картини, іграшки. Крім того, за символічну суму - купити комісійні речі.

Для відвідувачів працюватиме фотозона. Очікується виступ колективу центру освіти та творчого розвитку «GINGER»(англомовний театр), а також розважальна програма для дітей, майстер-класи, лотерея!

Запрошуємо зацікавлені організації міста для участі у благодійному заході. Координатор ГО СП «Мир на долоні» +38(067)-627-67-16,+38(099)-933-07-85
Погода, Новости, загрузка...