Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 29 березня 09:45
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

15 января 2018, 08:28

У Бердичеві затримали заступника керівника залізничної станції під час одержання 20 тис грн неправомірної вигоди

У четвер, 11 січня 2018 року, прокуратурою Житомирської області спільно із працівниками регіональних Управління Служби безпеки України, Управління захисту економіки та Головного управління Національної поліції, під час проведення негласних слідчих (розшукових) дій затримано заступника начальника залізничної станції Бердичів-Житомирський Козятинської дирекції залізничних перевезень ДП «Південно-Західна залізниця» під час одержання ним неправомірної вигоди на суму 20 тис грн.

Правоохоронці затримали посадовця «на гарячому» у Бердичеві, біля приміщення банківського відділення, коли зловмисник одержував зазначену суму коштів від підлеглого працівника за не притягнення його до відповідальності в межах наданих йому повноважень.
Причетність до злочину начальника цієї станції буде вирішена в межах досудового розслідування.

Неправомірну вигоду вилучено, особу затримано у порядку ст.208 КПК України.
Вирішується питання про обрання запобіжного заходу та відсторонення посадовця від посади.

Наразі у кримінальному провадженні за ознаками злочину, передбаченого ч.1. ст.14, ч.3 ст.368 (одержання неправомірної вигоди службовою особою) КК України триває досудове розслідування, яке здійснює СУ ГУ Нацполіції в області. Процесуальне керівництво забезпечує прокуратура області.

Хід розслідування керівництвом прокуратури Житомирської області взято на контроль.

Додатково: санкція зазначеної статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна.
Погода, Новости, загрузка...