Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Субота, 20 квітня 16:16
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

15 января 2018, 12:01

В Житомирській області впродовж минулих вихідних - виникло 14 пожеж

Через несправність пічного опалення та порушення громадянами правил пожежної безпеки горять приватні житлові будинки, господарчі споруди, лазні тощо. Так, впродовж минулих вихідних на території області виникло 14 пожеж, унаслідок яких загинули 2 людини. Трагедії сталися у місті Коростені та в селі Жубровичі Олевського району.

Горіли житлові будинки у Народичах, Олевську, в селах Дорогань Баранівського, Ужачин Новоград-Волинського, Королівка Попільнянського та В.Деревичі Любарського районів.

У селищі Словечне Овруцького та в селі Гуйва Житомирського районів палали господарчі споруди.

Окрім цього, вогонь спопелив лазню в селищі Гришківці Бердичівського району. Горіло перекриття лазні і в селі Велика Чернігівка Овруцького району, а в місті Бердичеві вогонь знищив дах та перекриття дерев'яної прибудови до гаражу.
Погода, Новости, загрузка...