Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Субота, 20 квітня 01:30
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

16 января 2018, 11:42

У Радомишльському районі поліцейські затримали підозрюваного у пораненні двох людей


15 січня працівники відділення поліції затримали 38-річного жителя с. Потіївки за нанесення ножових поранень двом односельцям. Встановлено, що конфлікт між кількома чоловіками виник увечері 13 січня, наступного дня вони ще раз спробували з’ясувати стосунки, але затриманий замість розмови взявся за ножа. Раніше чоловік неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності.
Близько 13.20 14 січня до Радомишльського відділення поліції надійшло повідомлення про госпіталізацію до реанімаційного відділення 31-річного жителя с. Потіївки з попереднім діагнозом проникаюче ножове поранення живота з пошкодженням внутрішніх органів.
Для перевірки інформації та з’ясування обставин за вказаної адресою виїхали групи швидкого реагування та слідчо-оперативна.
На місці з’ясувалось, що у будинку, де відбувались події, знаходиться ще один потерпілий, 36-річний житель Черкащини. У нього медики зафіксували різані рани грудної клітини та надали необхідну допомогу. Госпіталізації чоловік не потребував.

Третій учасник інциденту, як з’ясувалось, 38-річний власник будинку, втік з нього через вікно відразу після нанесення ножових поранень.
Розбираючись в обставинах події, поліцейські з’ясували, що між чоловіками напередодні увечері на вулиці виник побутовий конфлікт. Наступного дня вони вирішили з’ясувати стосунки і прийшли до кривдника додому, однак той не став розмовляти, а відразу накинувся на них з ножем.

За вказаним фактом поліцією було розпочато кримінальне провадження за ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.
- Підозрюваного ми затримали уже наступного дня. Цей чоловік має яскраве кримінальне минуле – відбував покарання і за тяжкі тілесні ушкодження, і за згвалтування, і за грабежі та інші злочини, - розповів начальник Радомишльського відділення поліції Дмитро Нікурадзе. – Нині він затриманий за ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) КПК. Вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу.
Цього разу рецидивістові загрожує покарання у вигляді ув’язнення термін від 5 до 8 років.
Погода, Новости, загрузка...