Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 28 березня 18:15
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

16 января 2018, 13:55

Житомирська область: піротехніки знищили артилерійський снаряд, виявлений на полі

16 січня група піротехнічних робіт Управління ДСНС у Житомирській області знищила артилерійський снаряд, знайдений у с. Березівка Житомирського району.
Напередодні чоловік проходив полем і помітив на поверхні землі підозрілий предмет. Селянин припустив, що це військовий боєприпас. Тому він не став чіпати знахідку, а зателефонував за номером «101».

Фахівці ДСНС, які прибули до місця виклику, ідентифікували підозрілий предмет як артилерійський снаряд калібром 85 мм часів минулих війн. Знищено знахідку на полігоні шляхом підриву.

Рятувальники вкотре нагадують: помітивши вибухонебезпечний предмет або щось зовні схоже на нього – негайно телефонуйте за номером «101». Ні в якому разі не чіпайте його! Навіть взимку під шарами снігу населення виявляє боєприпаси часів минулих війн. Тож будьте обачними. Убезпечте від біди себе та своє оточення!
Погода, Новости, загрузка...