Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 29 березня 09:35
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

22 января 2018, 18:05

Небезпечно - тонкий лід

Застерігаємо жителів області, особливо рибалок, утриматись від виходу на кригу. Це надзвичайно небезпечно! У минулому році кількість жертв на льоду було 8, з яких 1 дитина.

Для того аби не трапилося нещастя, варто пам'ятати, що безпечним вважається лід для одного пішохода завтовшки не менше 5-7 см; для групи людей -15 см; при масовому катанні на ковзанах – 25 см. Тому, якщо ви не впевнені у товщині льоду, краще взагалі не виходити на водойми.

Міцна крига, зазвичай, має синюватий або зеленкуватий відтінок, а лід білого або жовтуватого кольору не такий міцний. Тонкий лід трапляється поблизу кущів, очерету, там, де водорості замерзли у воді. Небезпечні ділянки, покриті товстим прошарком снігу – під снігом лід завжди тонший.
Погода, Новости, загрузка...