Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Субота, 20 квітня 08:07
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

23 января 2018, 12:28

Результати планової перевірки у суб’єкта господарювання за видом продукції – електричне обладнання

В IV кварталі 2017 року спеціалістами відділу ринкового та метрологічного нагляду ГУ Держпродспоживслужби в Житомирській області, здійснено виїзну планову перевірку в місті Новоград-Волинському Житомирської області у суб’єкта господарювання, що займається розповсюдженням продукції: електричного обладнання, на відповідність вимогам Закону України «Про державний ринковий нагляд і контроль нехарчової продукції», Технічного регламенту низьковольтного електричного обладнання, затвердженого постановою КМУ від 16.12.2015 року № 1067 та Технічного регламенту з електромагнітної сумісності обладнання, затвердженого постановою КМУ від 16.12.2015 року № 1077.ris2

Проведеною перевіркою встановлено порушення .вимог п.п. 12, 20, 28, 42 Технічного регламенту низьковольтного електричного обладнання, затвердженого постановою КМУ від 16.12.2015 року № 1067 та п.п. 17, 25, 32, 45 Технічного регламенту з електромагнітної сумісності обладнання, затвердженого постановою КМУ від 16.12.2015 року № 1077.

За результатами перевірки до суб’єкта господарювання вжито обмежувальні (корегувальні) заходи, які суб’єктом господарювання виконано повністю та результативно. Відповідно статті 44 Закону України «Про державний ринковий нагляд і контроль нехарчової продукції» застосовано штрафну санкцію в розмірі – 2 550,00 гривень, яка господарюючим суб’єктом сплачена в повному обсязі до Державного бюджету.

Зазначаємо, що при придбанні товару слід звертати увагу на знак відповідності технічним регламентам, який є єдиним знаком, що свідчить про відповідність продукції загальнообов’язковим вимогам безпеки, що діють на території України відносно продукції певної категорії.

Також важливо пам’ятати, що кожному з нас гарантоване право на безпечну і якісну продукцію, адже це не тільки здоров’я і безпека нації, а й вірний крок до інтеграції у світовий споживчий простір.
Погода, Новости, загрузка...