Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 19 квітня 01:10
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

31 января 2018, 18:25

Оголошено процедуру закупівель на організацію загальноміського свята «Проводи Зими та зустріч Весни. Масляна»

Управління культури Житомирської міської ради оголосило про проведення процедури закупівель на організацію загальноміського свята «Проводи Зими та зустріч Весни. Масляна».

Це чудова нагода і можливість для конкурентоспроможних івент-агенцій та підприємців показати себе на ринку послуг організації заходів, запропонувати свої послуги та презентувати свою діяльність.

З метою збереження давніх українських звичаїв, залучення людей до відродження українських традицій в сучасному форматі, а також відкрити гостям особливості традиційного святкування, управління культури Житомирської міської ради оголосило про проведення процедури закупівель, де предметом закупівлі є «Послуги організації заходів, а саме: загальноміського свята «Проводи Зими та зустріч Весни. Масляна», яке буде проводитись 18 лютого 2018 року на території гідропарку комунального підприємства «Парк» Житомирської міської ради.

Вимоги щодо проведення заходу та технічна характеристика:
- звукотехнічне, світлотехнічне та сценічне забезпечення заходів, послуги ведучих, аніматорів, організація виступу творчих колективів тощо.

Умови та надання пропозицій щодо проведення закупівлі можливо дізнатись, перейшовши на сайт prozorro.gov.ua.
Погода, Новости, загрузка...