Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 28 березня 19:42
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

1 февраля 2018, 10:33

Житомирські рятувальники застерігають населення не виходити на тонкий лід

31 січня фахівці Управління ДСНС Житомирщини провели рейд по водоймах обласного центру, аби застерегти населення від пригод на воді. У зв’язку з підвищенням температури, вихід на лід, особливо на незнайомому водоймищі, може бути вкрай небезпечним. Сьогодні товщина льодового покриву близько 7 см і в найближчі дні він продовжуватиме танути. Першими хто наражає себе на небезпеку є рибалки.

Вони повинні знати, що не можна пробивати поряд одна від одної багато лунок. Необхідно уникати розташування великими групами на одному місці, рибалити на переправах, поблизу вимоїн та занадто далеко від берега. Із собою завжди повинні мати міцну мотузку довжиною 12-15 м, а також дошку або велику гілку. Ці важливі аспекти рейдовики пояснювали рибалкам-екстрималам, яких застали на річці.

Крім того, рятувальники роздавали інформаційні листівки відпочиваючим у житомирському гідропарку. Їх закликали не виходити на тонкий лід та навчали як допомогти людині, яка тоне.
Погода, Новости, загрузка...