Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Субота, 20 квітня 17:36
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

7 февраля 2018, 15:38

До уваги водіїв: погіршення погодних умов та ожеледиця

8 та 9 лютого на Житомирщині синоптики прогнозують погіршення погодних умов.

Про це повідомляє обласний центр з гідрометеорології.

У зв’язку з переміщенням в Україну південного циклону, вдень 8 лютого та протягом доби 9 лютого 2018 року на території Житомирської області очікується погіршення погодних умов: мокрий сніг та сніг, вночі 9 лютого місцями по області сильні опади, налипання мокрого снігу, на дорогах ожеледиця.

Збільшення висоти снігового покриву на кінець доби 9 лютого очікується на 5-10 см.

До уваги водіїв! В умовах снігопаду чи дощу різко знижується видимість на дорогах, тому необхідно рухатися з включеним ближнім світлом фар (протитуманними фарами), дотримуватись швидкісного режиму, безпечної дистанції та інтервалу. Ні в якому разі не здійснюйте різких маневрувань.

На слизькій дорозі найбільш ефективне перервне гальмування, коли декілька разів натискають на педаль, не доводячи колеса до сковзання. Крім того на слизькій дорозі доцільно гальмувати не вимикаючи зчеплення – це зменшує ризик заносу.
Погода, Новости, загрузка...