Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 29 березня 03:36
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

18 октября 2011, 10:53

Новий торгівельно-офісний комплекс чи автостанція?

Доволі цікаво звучать самі назви проектів винесені на розгляд архітекторів та громадськості:
В понеділок 17 жовтня відбулось засідання архітектурно-містобудівної ради, на якій зокрема розглядалися питання нової автостанції в районі Інтенданського та ескізний план будівництва кафе на території парку колишнього Шкіроб’єднання.

Доволі цікаво звучать самі назви проектів винесені на розгляд архітекторів та громадськості: «Реконструкція власних приміщень по вулиці Короленка 39б в місті Бердичеві під торгівельно-офісний комплекс з автостанцією» та «Творча майстерня з вбудованими приміщеннями закладу громадського харчування по вулиці Леніна 76 в місті Бердичеві». Соціальна спрямованість об’єктів очевидно вплине на кругообіг фінансових ресурсів в місті. По суті, проект автостанції, за словами розробників, є удосконаленим варіантом 2006 року. Передбачено місця для зупинки автобусів, зал очікування, громадський туалет та інші важливі приміщення для подібної споруди.

Під час розгляду винесених питань до їхнього обґрунтування та важливості для міста часто долучалося всі троє доповідачів: головний архітектор міста, розробник проекту та безпосередньо інвестор.
Нові проекти узгоджуються з Генеральним планом забудови міста Бердичева. Попри це, під час обговорення піднімалася важливість опрацювання комплексного погляду на територію де плануються об’єкти, а не лише самі споруди, які презентуються. За рішення голосувало лише кілька «рук» експертів, але головуючий миттю повідомляв про їхню підтримку.

РІО Бердичів
Погода, Новости, загрузка...